La Vie en Rose Events is altijd op zoek naar leuke activiteiten voor singles, waar persoonlijke aandacht een belangrijk punt is, met een kleinschalig karakter en waar écht genieten centraal staat. Op zondag 12 juli organiseer ik Varen met Singles in Broek op Langedijk. Dit is een waterrijk dorp met oa het Rijk der Duizend eilanden en het Oosterdelgebied. Dit gebied is uniek in Noord-Holland en is ontstaan uit moeras, de eilanden zijn in de loop der tijd opgehoogd doordat sloten werden uitgegraven. Op elk eiland verbouwde men groenten voor eigen gebruik, het vervoer ging grotendeels over het water met de Koolvlet.

We verzamelen om 14:00 uur bij de Broeker Veiling waar we elkaar leren kennen met koffie/ thee met wat lekkers erbij!! Vandaar uit gaan we varen met een vriendelijke schipper door dit gebied. Met 20 singles in de boot, varen we door het Oosterdelgebied, genieten we van het heerlijke water, de onbewoonde eilandjes en van de mooie natuur om ons heen. In de boot genieten we van het gezellig samen zijn, een lekker drankje en hapje en van de rust op het water.

Varen met Singles op zondagmiddag, Echt even weg!

Rond 17:00 uur arriveren we weer bij de Broeker Veiling. Daar staat een heerlijke bbq op ons te wachten als afsluiting. 2 Drankjes zijn hierbij inbegrepen. We hebben een privé terras tot onze beschikking met een heerlijk muziekje erbij. Geef je snel op door een mail te sturen naar margot@lavie-en-rose.nl.

Arrangement:

Arrangement komt op € 49,50 p.p.

Je wordt op zondag 12 juli om 14:00 uur verwacht bij de Broeker Veiling, Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk.

Het museum bestaat uit twee gebouwen: gebouw De Toekomst en gebouw Het Verleden. Tevens is er een prachtig buitenterrein.
De entree bevindt zich in De Toekomst. U herkent het gebouw aan de opvallende buitengevel, waarop een impressie van het oorspronkelijke Rijk der Duizend Eilanden is weergegeven.

Parkeren

Je kan gratis parkeren rond Winkelcentrum Broekerveiling, op twee minuten loopafstand van het museum. De looproute wordt met bordjes aangegeven.

Vooraf opgeven voor deze activiteit, via mail naar margot@lavie-en-rose.nl