Oudkarspel: Er gaat weer van alles gebeuren tijdens de bouwvak vakantie bij ons in het café , speciaal voor de thuisblijvers is er toch nog wat te doen in langedijk zo hebben we de zomerquiz en twee keer live muziek op de donderdagen

ZOMER KROEGENQUIZ

De zomerstop van de kroegenquiz is ook weer voorbij , we gaan de komende maanden weer gezelig quizzen en we beginnen donderdag 23 juli met de zomerquiz een quiz boordevol zomerse vragen in diverse categorieén . Deelname kost € 2.50 per persoon , de inschrijving is vanaf 20.00 uur en de quiz begint om 21.00 uur . de volgende quiz is op zaterdag 15 augustus .

PAUL VLAAR

Op donderdag 30 juli komt Paul Vlaar  wie kent hem niet ?! Deze feestzanger is een graag geziene gast in 't karrewiel . De laatste keer dat hij bij ons speelde was met de kermis en wat was het een feest ! Onder het motto “het is pas feest als paul is geweest” zal hij ook deze keer er weer voor zorgen dat het in  no time weer een feesssie is in het café. Zijn muziek kenmerkt zich maar voor één ding ; het draait allemaal om feest , feest en nog eens feest  met de gezellige meezingers , en de leukste  feestnummers tot internationale krakers , en ook voor rock en roll en aprés-ski draait hij zijn  hand niet om .

JOS ROOZENDAAL

Op donderdag 6 augustus is het de beurt aan Jos Roozendaal om er een mooi feessie van te maken in onze kroeg , Jos is al vele malen bij ons geweest en hij maakt er iedere keer weer een mooi feessie van . Deze zanger weet wel hoe hij een feessie moet bouwen met zijn gezellige repertoire dat bestaat uit Hollandse hits en Engelstalige feestnummers . Een greep uit de playlist : Andere Hazes , Wolter Kroes , Rene Froger , Rob de Nijs , Guus Meewis en vele andere . Dat gaat ongetwijfeld een mooie avond worden .

Zo zie je er gebeuren allemaal weer leuke dingen in de bouwvak vakantie.

't karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel .