Groot festijn in feestcafé 't karrewiel

OUDKARSPEL : De gezelligheid staat weer voor de deur , de kermis in Oudkarspel  is nog steeds zo'n gezellige dorpskermis , dat betekend dus vier dagen feest in 't karrewiel . Jan en ingrid hebben er weer van alles aan gedaan om er weer een mooi weekend van te maken en dat zal zeker lukken .

Wat staat er dit jaar allemaal op het programma tijdens de kermis ?

Vrijdag 3 juli komt het knotsgekke duo Tjoe   Jeroen naar 't karrewiel . Zij zijn razend populair op de  Noord - Hollandse kermissen , overal waar zij komen maken zij er een superfeest van .

Zaterdag 4 juli komt Niels Mul naar Oudkarspel , Niels is echt een ras entertainer met zijn gezellige repertoir maakt hij er in een no-time een groot feest van.

VIJFKAMP

Zondagmiddag 5 juli is het tijd voor de spectaculaire vijfkamp , Vanaf 14.00 uur strijden er heel wat teams om de befaamde karrewiel trofee

de deelnemer krijgen weer 5 leuke onderdelen voor hun kiezen .

Het gebeurt allemaal op de dorpsstraat voor het café , dus kom allemaal kijken en mis niets van de spanning , de actie en de vele hilarische taferelen die de vijfkamp op zal leveren . Dit geweldige dorpsevenement wordt mede mogelijk gemaakt door Westerbos automaten , Heineken ,Axel dé fietsenmaker  , Frank Leenstra Timmerwerken , ERS Party verhuur service BM bouw en feestcafé 't karrewiel . De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur  aanwezig te zijn .

Natuurlijk is er op de zondag ook live muziek we hebben het feestduo kees Ko dit  leuke duo komt voort uit de feestband Flair , het is hun doel om iedere tent op zijn kop te zetten met hun feestrepertoire en de lekkerste top 40 hits  , nou dat beloofd  weer wat .

De kermis wordt op maandag 6 juli in stijl afgesloten met een optreden van de Paul Vlaar , overal waar hij komt is het één groot feest en zal hij de kroeg compleet op stelten zetten want een feessie bouwen kan Paul wel

Tijdens de kermis wordt er vier dagen geen entreegeld gevraagd , waar vind je dat nog tegenwoordig ?     En we zijn 4 dagen tot 03.00 uur geopend  ( zonder 1 uur beleid ) . Zoals je leest wordt het weer een dolle boel in feestcafé 't karrewiel , en Jan en Ingrid en de kermis crew wensen jullie dan ook een bar gezellige kermis toe.

't karrewiel is te vinden aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel  !! en voor nog meer nieuwtjes kijk dan op www.cafekarrewiel.nl