NOORD-SCHARWOUDE - Op 8 april geeft Harmonie Excelsior een voorjaarsconcertconcert met een verfrissend programma. 

Wij zullen een gezellig en gevarieerd muzikaal programma brengen. U kunt alle soorten muziek verwachten van jazz tot musical (Jesus Christ Superstar) van pop tot licht-klassiek, van Frank Sinatra tot Sting. Ons programma zal jong en oud aanspreken. Wilt u een avondje meemaken vol (muzikale) verassingen ? Dan nodigen wij u van harte uit bij ons voorjaarsconcert

Harmonie Excelsior is een orkest van 121 jaren jong, met leden van 8 tot in de 80 en maakt sinds jaar en dag deel uit van het muzikale leven in Langedijk. Ieder jaar weer zijn weij aanwezig bij Koningsdag en geven we muzikale ondersteuning bij de avondvierdaagse. Daarnaast geven we bijvoorbeeld ook elk jaar een wijkconcert en een groot concert, naast optredens bij festivals of andere gelegenheden. Sinds dit jaar staat de harmonie onder leiding van de zeer enthousiaste en energieke Alida Holwerda.
Uiteraard is de toegang van dit concert gratis, maar u kunt uw waardering na afloop laten blijken. Tot ziens op 8 april in het Kloosterhof, Dorpsstraat 514 Noord-Scharwoude, aanvang 19.30.