OUDKARSPEL - Ze gaan weer quizzen in 't Karrewiel en wel op zaterdag 12 maart. De quizavonden zijn niet meer weg te denken. Het zijn stuk voor stuk altijd gezellige drukke avonden. Wat kunnen de aanwezigen allemaal verwachten van onze quiz?

We hebben een quiz die bestaat uit acht rondes en hij wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal en hij duurt ongeveer drie uur. Het aanbod van vragen is heel breed. Zo heeft iedere ronde een thema en deze keer gaat het over sport, muziek, algemeen, auto's, geschiedenis, plaatjesronde en een rondje over Fred. Ook wordt er een rondje wel waar niet waar gespeeld. Lijkt het je leuk om te komen quizzen? Stel dan een team samen van maximaal vijf personen.
Deelname kost € 2,50 per persoon, inschrijving is vanaf 20.00 uur en de quiz begint om 21.00 uur. Zet de volgende quizdatums alvast in je agenda: 2 april , 16 april 7 mei en de laatste van het seizoen is 28 mei . 't karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel en voor nog meer nieuwtjes, de foto's en de agenda. Neem dan eens een kijkje op onze website www.cafekarrewiel.nl