West- Friesland heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Kees Stet, Jo de Leeuw en Cor Steur
brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en schitterende anekdotes. En wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap West- Friesland Plat nu alweer meer dan 30 jaar lang deze prachtige West- Friese humor in ere houdt volgens de allerbeste tradities van hun illustere voorgangers.

Ook in het seizoen 2015/ 2016 brengt West- Friesland Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de humor van West- Friesland zo aanstekelijk maken. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneengeregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat.
Kees Visser, Marja van Skagen en Hain Tromp zijn keigoed in het op de planken zetten van die echte, West- Friese humor en bewijzen dat elke voorstelling weer. Voor de heerlijke liedjes in het programa zorgen de “ Knechies van`t Land”, bestaande uit Ferry Knoin en Fred Rootveld. Samen de groep voor een daverende nieuwe voorstelling, waar de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld.

De afgelopen weken speelde West- Friesland Plat met veel succes voor uitverkochte zalen in Theater De Kampanje in Den Helder en Schouwburg Het Park in Hoorn.
Zaterdag 13 Februari komt de groep in Zalencentrum Concordia, Dorpsstraat 578, Noord- Scharwoude, telefoon 0226 750748
De entreekaarten kosten hier slechts € 12.50 per persoon en zijn vanaf heden al verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoon 074 3841718 en Uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang voor U klaar aan de kassa. Aanvang is 20.00 uur.
Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is zeer groot!!

Kijk ook eens op www.west-frieslandplat.com