De zomerstop van de KROEGENQUIZ is weer voorbij dus we gaan weer quizzen in 't karrewiel en wel op zaterdag 15 Augustus . De quizavonden zijn niet meer weg te denken , het zijn stuk voor stuk altijd gezellige drukke avonden . Wat kan je allemaal verwachten van onze quiz ?

We hebben een quiz die bestaat uit 8 rondes en hij wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal en hij duurt ongeveer 3 uur , het aanbod van vragen is heel breed , zo heb iedere ronde een thema en dat kan van alles zijn , zoals sport , muziek , aardrijkskunde , fotorondes , puzzels , televisie , algemeen , het is iedere keer weer een verrassing waar het thema over gaat en er wordt ook nog een rondje wel waar niet waar gespeeld , Lijkt het je leuk om te komen quizzen ?

Stel dan een team samen van maximaal vijf personen . Deelnamen kost € 2,50 per persoon , inschrijving is vanaf 20.00 uur en de quiz begint om 21.00 uur . Zet alvast de volgende quizzen in je agenda ( onder voorbehoud ) Zaterdag 5 September , 26 September , 10 Oktober , 31 Oktober , 21 November , 12 December en de eindejaarsquis op Dinsdag 29 December . 't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel .