Viaerwin heeft een prachtige voorjaarsaanbiedingen

Door Redactie op Maandag 6 maart 2017 13:01   website, scootmobiel, accu, viaerwin


Viaerwin heeft een prachtige voorjaarsaanbiedingen

LANGEDIJK - ViaErwin werkt al 17 jaar samen met Ergo- en Fysiotherapeuten. Samen bekijken wij hoe de juiste aanpassingen aan uw rollator aangebracht kunnen worden. Tevens kunnen wij u adviseren welk hulpmiddel het meest geschikt voor u is.

Bij de Breeze Scootmobiel, de 3- en de 4 wiel, heeft u de keuze uit een gratis accessoire, b.v. stokhouder, boodschappenmand, windscherm of een gratis lader. U kunt een keuze maken uit de kleuren blauw en zilver. In de Breeze C zit standaard een 50 ah accu, een zwaardere accu, 85 ah. is ook mogelijk. Met deze accu kunt u meer kilometers maken.

Tevens kunt u deze scootmobiel uitrusten met enkele extra’s b.v. extra brede zitting, GT pakket of een overkapping met regenscherm, zodat u altijd droog zit.

Voor meerdere accessoires en extra’s kunt u contact opnemen met info@viaerwin.nl, wij zullen dan een offerte maken.

Ook kunnen wij offerte maken voor het aanvragen van een PGB bij de gemeente. Dit verschilt per gemeente, maar soms is het mogelijk om tot 100% van het bedrag voor uw scootmobiel of elektrische rolstoel terug te ontvangen via een PGB.

Voor meer info bel Erwin op 0637324139 of email naar info@viaerwin.nl . Ook kunt u kijken op de website www.viaerwin.nl. Mocht u iets zoeken wat niet op website staat, aarzel niet en bel of mail ons, wij kunnen meer leveren dan op de website staat.

Afbeeldingen: