Om alvast een voorproefje te nemen op de voorgenomen fusie tussen de gemeente Langedijk en Heerhugowaard, hebben wij een leuke aanbieding.

In Heerhugowaard, aan de rand van Langedijk en Alkmaar, kan je terecht bij 2 praktijken voor het Cambridge Weight Plan. De praktijk Balance4ever van Fonny en Calor praktijk voor voedingsadvies van Pauline. Wij hebben beide jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht.

Met onze hulp, adviezen en coaching, is het voor jou ook mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen. Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Voeding is een belangrijk onderdeel van Het Stappenplan. Het is echt maatwerk dus!

Op vertoon van onderstaand voucher bij onderstaande praktijken heb je recht op een gratis intake t.w.v. € 25,00. Tevens staan we op zondag 30 juni 2019 op de Leuke Dingen Markt van 11:00-17:00 uur in Oudkarspel (gemeente Langedijk). Naast allerlei leuke, bijzondere en streekgebonden producten vind je nu ook onze kraam met de producten van Cambridge Weight Plan. Graag willen wij jullie hier kennis laten maken met ons en natuurlijk met onze smoothies, shakes, reepjes en nog veel meer.

Je kunt een mooie Mazzeltas scoren voor een leuk prijsje met een mooie zomerse inhoud. Maar nog belangrijker kun je vrijblijvend eens even bekijken of het Cambridge Weight Plan wat voor je zou kunnen zijn. Kom je ook even (sfeer) proeven? We zien je graag!

Fonny Freek
Praktijk Balance4ever
Stationsplein 99 unit 246
Heerhugowaard
06-18651991
Balance4ever@xs4all.nl
www.balance4ever.nl


Pauline Kortenaar
Carlor praktijk voor voedingsadvies
Komodovaraan 31
Heerhugowaard
06-28599256
pauline@calor-voedingsadvies.nl
www.calor-voedingsadvies.nl