Westfries Gasthuis in Hoorn nh

Bezoekadres:

Westfries Gasthuis

Maelsonstraat 3
1624NP Hoorn nh
T0229-257257
Ee.klaassen@westfriesgasthuis.nl
Whttp://westfriesgasthuis.nl

Westfries Gasthuis


Het Westfriesgasthuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Of u nu komt voor een bezoek aan een specialist, voor de geboorte van uw kind, om een vriend te bezoeken of voor uw opname. Wij verwelkomen u met een open blik en zijn benieuwd naar uw verhaal.

Bij het Westfriesgasthuis vinden we dat goede zorg draait om aandacht. Vooral voor mensen. En ook aandacht voor de manier waarop we ons werk doen. We willen de allerbeste zorg geven en kijken door de ogen van de patiënt. Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ontwikkelen.

We zijn geworteld in West-Friesland en bieden zorg aan al zijn inwoners, maar we richten onze blik ook voorbij de grenzen van onze eigen regio. Samenwerking met andere partijen, zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. Met elkaar zijn we in staat om u de best mogelijke zorg te leveren.

Westfriesgasthuis. Alle aandacht. 258.000 polibezoeken – 26 medische specialismen - bijna 2000 medewerkers en 148 medisch specialisten

Foto's van Westfries Gasthuis

Westfries Gasthuis image 1
Westfries Gasthuis image 2
Westfries Gasthuis image 3