LANGEDIJK – Zowel BOL als DTS zijn erin geslaagd om in speelronde vier een overwinning te boeken. Op zaterdag won de ploeg uit Broek op Langedijk met klinkende cijfers, terwijl de formatie uit Oudkarspel nipt wist te winnen.

Zaterdag:

CSV BOL – ZOB 6-1
Vorig seizoen streden BOL en ZOB samen met WV-HEDW voor het kampioenschap. Beiden ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Afgelopen zaterdag wisten de Langedijkers een knappe 6-1 winst te boeken.

“ZOB was geen team” concludeerde Sietse Brandsma na afloop van de grote overwinning. Over zijn eigen ploeg was hij daarentegen wel te spreken, “Ons spel was heel goed, nog nooit zo goed gespeeld” vindt de spits die zelf ook een doelpunt wist te maken. Met maar liefst vijf treffers was de heldenrol echter weggelegd voor Martijn Ton.

Zondag:

DTS – Hollandia T 2-1
Op het eigen kunstgrasveld heeft DTS een 2-1 overwinning geboekt op Hollandia T. Tegen de promovendus uit Tuitjenhorn was het allesbehalve gemakkelijk voor de ploeg van coach Jan Kramer, maar na de nederlaag bij JVC was het resultaat van afgelopen zondag meer dan welkom. Met twee treffers had aanvaller Jordi Bitter een belangrijk aandeel in de overwinning.