HEERHUGOWAARD - De vermiste 19-jarige vrouw uit Heerhugowaard blijkt nog steeds vermist te zijn. Daar was verwarring over ontstaan omdat Burgernet gisteren liet weten dat de tiener gevonden was. De politie laat weten dat dit niet klopt. De vrouw is dus nog steeds vermist.


Gistermiddag werd een Burgernet-oproep verspreid voor de 19-jarige vrouw. Het blijkt dat de jonge vrouw van Aziatische afkomst woensdag rond 15.00 uur haar ouderlijk huis verliet zonder aanwijsbare reden. De politie laat weten dat haar ouders zich zorgen maken om hun dochter. Later op de avond kwam er een Burgernet-melding dat de vrouw terecht was, maar deze bleek onterecht.

De jonge vrouw heeft woensdagmiddag zonder iets te zeggen haar woning in Heerhugowaard verlaten. Ze heeft half lang zwart haar en droeg een bril met goud montuur. Ze had zwarte jas aan met rode ritsen, een capuchon en een bontkraag. Ook droeg ze een donkerblauwe trui met daarop de tekst in witte letters 'Superdry', en een zwarte joggingbroek met witte strepen aan de zijkant. Verder droeg ze zwarte Fila sneakers met een witte zool.

Mogelijk is de vrouw richting Bergen vertrokken. Ze heeft eerder in Bergen gewoond en is ook daar al eens weggelopen. Zaterdagochtend start de poltiie een grote zoekactie op waarbij men ondersteuning krijgt van het " Veteranen Search Team", een team wat veel ervaring heeft met vermissingen.


UPDATE 31-10-2020 16:45 UUR
De vrouw is inmiddels aangetroffen in haar eigen woonplaats:

https://www.heerhugowaardsdagblad.nl/112/vermiste-jonge-vrouw-19-uit-heerhugowaard-in-verzwakte-toestand-aangetroffen