Koedijk - Het zal je maar gebeuren. Je bent even een uur niet thuis en als je dan weer thuis bent zie je dat de auto is gestolen en dat er is ingebroken in je huis. Verstijfd blijf je staan. Gebeurd dit mij echt?

Afgelopen woensdag tussen 12.30 uur en 13.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Kanaaldijk in Koedijk. Bij deze inbraak wordt er een zwarte Mercedes C320CDI gestolen. Het kenteken begint met 07. Naast de auto hebben ze ook waardevolle spullen gestolen.

De inbrekers hebben het niet alleen bij deze woning gelaten. Even verderop proberen ze het nog een keer. Hier blijft het alleen bij een poging en zijn ze niet binnen geweest.

Helaas lukt het bij de derde woning weer. Ze breken in en ze stelen meerdere waardevolle spullen.

Het Forensisch Opsporingsteam is druk bezig met het zoeken naar sporen maar we kunnen uw hulp ook gebruiken.
Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met een van deze inbraken  dan kunt u contact opnemen met 0900-8844 of heeft u de zwarte Mercedes zien rijden, ergens zien staan of misschien wel te koop aangeboden gekregen dan verzoeken wij u ook om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie.

Bij een van de inbraken hebben de inbrekers geprobeerd om een raam te forceren. Toen dit niet lukte zijn ze via het dak door het raam naar binnen geklommen. De politie adviseer t om, ondanks het mooie weer, bij afwezigheid toch ramen en deuren goed gesloten te houden.

2018100926
2018100948
2018100769