ALKMAAR - De Noord-Hollandse Weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa uit Alkmaar is met haar bedrijf Organisatiebureau Njoy & Party genomineerd voor de Zankyou International Wedding Awards 2019. De afgelopen elf jaar weten verliefde stellen haar te vinden voor advies, raad en daad. Met deze nominatie behoort deze zakenvrouw tot een van de beste van Nederland. De ZIWA Award wordt elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloften leveranciers.


De 9e editie van deze internationale prijzen Zankyou International Wedding Awards (ZIWA) zijn de grootste awards in de internationale trouwindustrie, waar bruidsparen, trouwleveranciers en een professionele vakjury de beste trouwleveranciers kiezen. De winnaars van een award leveren services van de hoogste kwaliteit en worden erkend voor de bijdrage die zij leveren in de trouwindustrie. Bruidsparen, trouwleveranciers en fans hebben gezorgd dat Thessa is genomineerd voor deze award. Een vakjury gaat nu haar stem uitbrengen. Alle genomineerden worden beoordeeld op hun portfolio, klantenreviews en een professionele presentatie van het bedrijf.

Momenteel is het achter de schermen bij Organisatiebureau Njoy & Party spitsuur! Het trouwseizoen 2019 zit erop, maar de voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn alweer in volle gang.

Aankomend weekend is de primeur van het splinternieuw evenement Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel. Tegelijkertijd is Thessa druk bezig met de organisatie van de 7e editie van Trouwbeurs Alkmaar in het voetbalstadion van AZ Alkmaar.

“Het idee dat trouwleveranciers, klanten en fans je hebben voorgedragen voor deze award is prachtig. Een kroon op elf jaar ondernemerschap. De nominatie voelt voor mij als de hoofdprijs!
Ik prijs mij gelukkig en ben een dankbaar mens. Voor nu focus ik mij vooral op mijn werk en wacht de uitslag rustig af. Do it with passion or not at all!” aldus een relaxte Thessa Dudink-Latupeirissa.

Vorig jaar won Organisatiebureau Njoy & Party de Love Award Publieksprijs in de categorie Weddingplanner Noord-Holland. Thessa en haar team ontvingen deze award uit handen van presentatrice Kim Kötter. Of zij de felbegeerde ZIWA Award wint wordt op 1 oktober bekend gemaakt.