Op zoek naar een leuke bezigheid met familie, vrienden, collega's of kennissen? Boek dan een pubquiz en speel tegen elkaar via je smartphone, computer of tablet. Een pubquiz is leuk voor iedereen niet naar buiten wil maar toch gezellig een spel wil spelen waarbij je het op kan nemen tegen iedereen.


Alle quizzen bestaan uit 70 vragen, duurt ongeveer 45 minuten en gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uw algemene kennis wordt behoorlijk getest, maar dat maakt het ook weer extra leuk. Op dit moment zijn er quizzen beschikbaar met ZEER uitlopende onderwerpen over algemene kennis, sport, weetjes, humor, biologie, topografie, entertainment en nog veel meer, en er is nog een speciale quiz voor de echte filmliefhebber. Vragen over alles wat met films te maken heeft. Vragen over regisseurs, quotes, bijzondere momenten, titels, acteurs en beroemde scenes uit films. Alle quizzen hebben halverwege een korte pauze van 5 minuten.

De quiz is gewoon te spelen op uw smartphone, computer of tablet en zijn de antwoorden direct aan te klikken. Hierdoor ziet u ook direct uw punten en die van uw tegenstanders.

Mochten er aan het einde meerdere winnaars zijn, dan is de winnaar degene die de vragen het snelst van een antwoord heeft voorzien. Dat gaat geheel automatisch. De duur van zo'n pubquiz is ongeveer 50 minuten en kost €179,- ex. BTW. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger het voor u is. Als u al met 15 mensen deelneemt is het iets meer dan €10- p.p.. Een avondje naar de kroeg is duurder.

De pubquiz kan op verschillende manieren worden aangeboden. Want het is ook mogelijk dat de quiz georganiseerd wordt met een presentator om het geheel aan elkaar te praten. Dan spelen we hem via MS Teams of Zoom. Iedereen wordt online welkom geheten en kan er desgewenst nog een promovideo van uw bedrijf afgespeeld worden of een bedrijfspresentatie. Daarin bent u vrij. Daarna zal de presentator, ik dus, de vragen met u doornemen en kunt u de antwoorden in uw smartphone, computer of tablet invoeren.

Lees meer informatie over deze pubquiz via https://eckkies.nl/pubquiz-fun/