LANGEDIJK - Zondagmiddag 24 maart om 15.00 uur vindt in de Doopsgezinde Kerk, Dorpsstraat 202 in Langedijk, een concert plaats van het Focus Klarinetkwartet. De toegangsprijs is € 5,=. Er hoeft niet vooraf te worden gereserveerd.

Focus heeft zin in de lente en geeft daarom een fris lentegroen, maar ook alvast een beetje zomers oranjerood, tintje aan het concert. Muziek van de componisten Hicketick, Piazzolla en Lockhart zorgen voor deze opzwepende, maar ook zwoele klanken. Maar ook klinkt de muziek van Lutoslawski en Stalpers, één grote muzikale kermis. Het belooft een leuk concert te worden!

Het klarinetkwartet bestaat uit de klarinettisten Steffen Snip, Nienke de Jong, Ben Wezel en Maartje Peek. Deze vier goede collega’s hebben hun schreden binnen de Noord-Hollandse ‘klarinetwereld’ al flink verdiend. Zij zijn alle vier werkzaam bij diverse muziekscholen, basisscholen, werken als privé docent en/of dirigent, arrangeren én geven zelf natuurlijk ook regelmatig concerten in diverse formaties. Voor meer informatie kijk op:

https://www.facebook.com/focusklarinetkwartet/

Mailen kan naar:

focusklarinetkwartet@gmail.com

.