Een cadeautje kopen voor een baby of kleuter is natuurlijk het leukste wat er is.


Wat het echter een uitdaging maakt voor velen is het feit dat er zo ongelooflijk veel keuze is en het moeilijk in te schatten is wat een kleuter leuk vindt of wat de baby nog nodig heeft. Daarbij wil je natuurlijk ook origineel zijn en dingen geven die blijven hangen. Een origineel cadeau vinden is echter niet zo gemakkelijk. Ga je voor speelgoed, een leuk rompertje of kies je voor een rugtas?

Rugtas voor kleuter


Voor een kleuter zoek je vaak naar cadeaus waar zelf iets aan hebben. Bij een baby is het meestal een cadeautje waar vooral de ouders iets aan hebben. Een origineel cadeau vinden is voor kleuters moeilijk, omdat er heel veel keus is. Een leuke rugtas kan een persoonlijk en handig cadeau zijn. Met een leuke print van de favoriete figuren van de kleuter zal de rugzak precies zijn wat hij of zij leuk vindt. Ook kun je natuurlijk een gepersonaliseerde rugzak voor de kleuter bestellen. Bijvoorbeeld met zijn eigen naam er op geborduurd. Dit maakt een cadeau net wat persoonlijker en daardoor ook leuker.

Verschillende soorten rugtassen


Er zijn heel veel soorten rugtas. Ten eerste in diverse maten en kleuren, maar ook met allerlei verschillende opdrukken en vormen. Denk aan een simpele kleutertas met een rits en opdruk van bijvoorbeeld Micky Mouse. Echter kan het ook een rugtas zijn met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde naamplaat erop, of een grappige tekening die de kleuter zelf gemaakt heeft. Een rugtas voor een kleuter moet stevig zijn en ligt, zodat hij of zij er gemakkelijk mee naar school kan. Er moet ruitme zijn voor een beker, een trommeltje en misschien wat fruit. Kortom: een rugzak voor een kleuter hoeft zeker niet groot te zijn en kan gemakkelijk uit maar een hoofdvak bestaan.

Verstelbare rugzakken


De meeste kleuter rugzakken bestaan uit een maat en kunnen niet worden versteld. Echter, mocht je jezelf zorgen maken dat de kleuter te snel uit de tas zal groeien, zijn er ook rugzakken te vinden die wel verstelbaar zijn.

Rugzak online bestellen


Je kunt een rugzak of een romper gemakkelijk online bestellen. Bijvoorbeeld bij KidsLabel.nl is er een ruime keuze uit rugzakken en zijn er leuke rompers te bestellen. Je kunt direct zien welke verschillende kleuren rugzakken en in welke maten de rompers verkrijgbaar zijn. Daardoor heb je direct een goed beeld van de mogelijkheden en kun je het beste cadeau zoeken voor de kleuter of baby.