LANGEDIJK - Mensen met MS moeten volwaardig kunnen deelnemen aan het maatschappelijk leven. Dat vindt MS Vereniging Nederland. Dat doen wij door voor hun belangen op te komen, hen in contact te brengen met lotgenoten en informatievoorziening.

Om de stem van mensen met MS luider te laten klinken, is geld nodig. Daarvoor organiseren wij deze benefietavond.

Unieke locatie
Decor is de Broekerveiling in Broek op Langedijk. Als oudste doorvaarveiling ter wereld een unieke locatie! Uw geheel verzorgde avond bestaat uit:
• Dinerbuffet met drankenarrangement
• Film ‘De Wilde Stad’ met inleiding door boswachter Arjan (bekend van radio en tv)
• Veiling in het historische veilinggebouw waar de te veilen kavels op bootjes worden binnengevaren

Boswachter Arjan
U wordt ontvangen met een drankje waarna het dinerbuffet voor u klaar staat. Vervolgens kunt genieten van de veelbesproken natuurfilm ‘De Wilde Stad’. In Amsterdam wemelt het van de wilde dieren die zich hebben aangepast aan het jachtige grotestadsleven. De film wordt ingeleid door dé boswachter Arjan, bekend van RTL late night en De wereld draait door.

In de pauze van deze unieke film start de veiling. Op de veilingbootjes komen prachtige kavels langs, zoals een wandeling door Apeldoorn met de directeur van de MS vereniging, een High Tea voor twee personen of gesigneerde boeken van Boswachter Arjan. Wij hopen dat u ruimhartig biedt.

Na de loterij gaat u naar huis met een goedgevulde goodybag.

Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke avond te beleven! Boek nu kaarten voor uzelf, uw familie, vrienden en/of collega’s. De volledige opbrengst van de benefietavond gaat naar MS Vereniging Nederland.

Praktische informatie
Datum: donderdag 1 november 2018
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Museum BroekerVeiling, Museumweg 2, 1721 BW Broek op Langedijk,

Kaarten à € 99,50 zijn te bestellen via event.msvn@gmail.com
Projectgroep Movienight, namens de MS vereniging Amunda, Peter, Marja, Esther en Karin

Zie ook https://mijnactievoorms.nl/projects/ms-movie-event