Een jaar geleden bundelden Suzanne en Givan hun krachten en richtten ze Copywritings.nl op, een gedreven bureau gespecialiseerd in copywriting. Sindsdien hebben ze met hun team samengewerkt met meer dan duizend bedrijven. Maar wat drijft dit dynamische duo en wat maakt hun aanpak zo bijzonder?

Een nieuwe benadering

Bij Copywritings draait het niet alleen om het produceren van teksten, maar ook om het begrijpen van de strategie erachter. Suzanne benadrukt haar achtergrond in de psychologie: "Het gaat niet alleen om het neerpennen van woorden, maar ook om het begrijpen van de mensen voor wie we schrijven." Aan de andere kant brengt Givan zijn ervaring als ondernemer mee, wat het team een diepgaand inzicht geeft in hoe bedrijven opereren en groeien.

Een wereldwijd team van copywriters

Wat Copywritings echt onderscheidt, is hun diverse team van copywriters van over de hele wereld. Deze variëteit aan perspectieven en stijlen geeft hen een voorsprong in hun vakgebied. Het team maakt slim gebruik van de verschillende tijdzones, waardoor ze zelfs spoedopdrachten snel kunnen afronden, ongeacht het tijdstip waarop de werkdag in Nederland eindigt.

Uitbreiding naar e-commerce

Met de groeiende populariteit van e-commerce hebben Suzanne en Givan onlangs besloten om hun diensten uit te breiden naar online verkopers op platforms zoals bol.com. Veel grote en kleine bol.com verkopers maken al gebruik van hun diensten. Naast het creëren van tekstuele inhoud verzorgen ze nu ook het ontwerp van afbeeldingen. Givan legt uit: "We zagen een groeiende vraag van verkopers die behoefte hadden aan zowel tekstuele als visuele ondersteuning voor hun listings. Door deze geïntegreerde dienst aan te bieden, streven we ernaar verkopers een allesomvattende oplossing te bieden."

Een toekomst vol mogelijkheden

Met een solide basis na het eerste jaar lijkt de toekomst veelbelovend voor Suzanne, Givan en hun team bij Copywritings. Ze blijven gefocust op het vervullen van de behoeften van hun klanten, ervan overtuigd dat groei een natuurlijk gevolg is van hun toewijding en expertise.