Op 11 , 12 en 13 Augustus is er weer een bouwdorp in Oudkarspel  ( op het terrein van de ijsbaan ) . Het thema is dit jaar Jou Vakantie . Nu zoeken wij kinderen van 8 tot 12 jaar die willen helpen om een gezellig vakantie dorp te willen bouwen.

De kinderen worden 3 dagen vermaakt met het bouwen van hun mooiste creatie , Door dit thema zal er weer van alles worden gebouwd , ski piste's , de eiffeltoren , restaurantjes , hotels , caravans en nog veel meer . Ook worden er deze dagen leuke spelletje georganiseerd  en je wordt  verwend met een snoepje , drinkje en nog meer lekkernijen wat door de vele sponsoren word aangeboden .

De inschrijving is bij de kantine van de ijsbaan in Oudkarspel op woensdag 3 juni tussen 18.30 en 19.30 uur , de kosten bedragen € 7.50 p.p wel moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma .

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die 1 dagdeel of meerde dagen willen helpen , lijkt het jouw leuk ? Ga dan naar www.bouwdorpoudkarspel.nl en download het inschrijfformulier voor deelname aan het bouwdorp of als vrijwilliger en mocht u dit leuke evenement willen sponsoren kijk dan ook even op onze website .