HEERHUGOWAARD - “Na bijna 25 jaar Multimate te zijn geweest, waarvan de laatste 5 jaar als eigenaren, gaan wij weer een nieuwe stap maken. Neemt niet weg dat we nu weer weloverwogen een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe formule”, legt Gaby Oosterling samen met zijn compagnon René van Kleef uit.

Alle Multimate vestigingen in Nederland zijn reeds of worden in de komende tijd omgebouwd tot Hubo; in het voorjaar van 2020 zal het Hubo logo ook op de gevel aan de Middenweg 275A in Heerhugowaard gaan prijken. De naam Multimate gaat in de toekomst helemaal verdwijnen.
Dat betekent dat de handtekeningen gezet zijn, er straks druk verbouwd wordt om medio maart 2020 officieel als Hubo te openen. “De vertrouwde gezichten van onze medewerkers en onze service veranderen echter niet”, benadrukken de beide heren!

Eigenaren sinds 1-1-2015
Gaby Oosterling en René van Kleef zijn beide eigenaar van de bouwmarkt aan de Middenweg 275A, sinds zij 1-1-2015 de mogelijkheid kregen, vanuit hun functies als bedrijfsleiders, om de bouwmarkt zelfstandig over te nemen.
Na dit eerste lustrum, zijn zij toe aan een nieuwe stap richting de toekomst.

Hubo de oude bekende.
“Ja, het klopt dat wij niet helemaal onbekend zijn met de club van Hubo”, aldus Gaby en René. “Fixet is al opgegaan in Hubo, nu volgt Multimate, welke al behoorde tot de Hubo organisatie. We gaan de krachten verder bundelen. Dat geeft meer kracht qua reclame en naamsbekendheid.

We hebben alle facetten van de huidige winkel en de toekomst meegenomen. De klant verandert tenslotte, daar moet je als winkel iets mee. Alleen een uitgebreid assortiment is niet meer voldoende. Daar hoort kennis en service bij en dat wordt geboden door Hubo. Die toegevoegde waarde was voor ons uiteindelijk van doorslaggevend belang. Daarnaast moet je natuurlijk een klik hebben met de organisatie waar je de intensieve samenwerking mee aangaat. En die was er! We zijn al actief in de Hubo organisatie in adviescommissies”.

Totaaloplossing voor iedereen
Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal, dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen: Persoonlijke service, Alles is leverbaar, Alleen beter en best, Op maat, 3 M’s: Meten, Maken, Monteren aan huis, Totaaloplossing voor iedere klus, Altijd dichtbij, Vakmanschap, Gegarandeerd goed. “Hubo is vernieuwd, het stof is er af. De nieuwe winkels zien er prachtig uit en stralen de klasse uit waarmee ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zie. De winkel moet wel verbouwd worden, daar zijn we direct mee begonnen in 2020. De klant zal hier wel wat hinder van ondervinden, maar de service blijft hetzelfde, alles blijft gewoon leverbaar. ” aldus René. “We weten dat de wereld om ons heen verandert en daar sluiten wij onze ogen zeker niet voor. Maar het vraagt om ondernemerschap, vernieuwen en lef. Wij leggen de focus nog meer op persoonlijk contact, het helpen en ontzorgen van onze klanten. Een totaaloplossing bieden, dat is waar het om draait.”


Toegevoegde waarde
‘Hubo helpt’ heeft in zich dat Hubo er is om iedereen te helpen, zowel voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.
Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

Hubo
“Met ruim 170 winkels is Hubo de meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland met het grootste aantal zelfstandig ondernemers. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken.
In onze bouwmarkt kun je terecht voor sanitair, elektra, hang- en sluitwerk, horren, verf- en behangwerk/verf mengen, binnen- en buitendeuren, schuifkasten, laminaat-, pvc- en houten vloeren, wand- en vloertegels, elektrisch gereedschap, tuinartikelen en traprenovatie.
Daarbij kunnen wij service verlenen bij het opmeten, monteren, bezorgen, zagen en afhangen van deuren, hebben wij een montage-servicedienst en een sleutel/cilinder-service!
Medio maart 2020 zullen wij geheel als Hubo Heerhugowaard gaan opereren en gaan vol enthousiasme ons tweede lustrum in”!