Met het mooie weer, gaan ook steeds meer mensen foto’s maken met hun smartphone. Ze zijn er alleen niet altijd even tevreden over. Tijd om deel te nemen aan de smartphone fotografie workshop, die in het Zuiderzeemuseum gegeven wordt door smartphone fotograaf Fred van Eck. De workshops staan ingepland op zaterdag 1 juni en 31 augustus van 10:00 – 13:00 uur.


"Kennis van het gereedschap stimuleert de creativiteit." Deze uitspraak deelt Fred al jaren tijdens zijn smartphonefotografiecursussen. Begrijp je de mogelijkheden van je smartphone? Ontdek hoe je belichting handmatig aanpast en ontgrendel daarmee de sleutel tot betere resultaten. Fotografie is niet enkel een druk op de knop; het is een kunst die je kunt ontwikkelen door veel te oefenen.

Je gaat alles leren over composities, beter scherpstellen, de ideale belichting instellen en nog heel veel meer. Van Eck laat je ook kennis maken met de verborgen functies van jouw smartphone camera. Na een stukje theorie ga je met de groep het buitenmuseum door om het geleerde in de praktijk te brengen. Uiteraard aangevuld met handige tips en trucs van Fred. Dan kom je zeker met geslaagde foto’s thuis om aan iedereen te laten zien! De workshop is inclusief de toegang tot het buitenmuseum en een hand-out van de workshop.

Voor elk type en merk smartphone

Ontdek waarom belichting cruciaal is bij smartphonefotografie. Ontdek trucs die je foto's haarscherp maken, een onderwerp dat vaak wordt onderschat maar een wereld van verschil maakt in de uiteindelijke kwaliteit. Leer in een ontspannen omgeving hoe je jouw smartphone als creatief gereedschap kunt gebruiken. De workshop is ook te boeken als een bedrijfsuitje. Leuk om met je collega’s te doen!

Doe ook een keer mee aan de workshop en maak na afloop gegarandeerd betere foto’s. Bekijk alle informatie en datums via www.eckkies.nl of volg eckkies op alle bekende Social media kanalen.