LANGEDIJK - Productiviteitsexperts Lenka en Alexander Keehnen lanceren deze week hun podcast “The Influential Executive”. Met de gratis podcast maken zij coaching van topniveau beschikbaar voor ondernemers die meer invloed willen. “Je bedrijf groeit hoe jij groeit als persoon. Het doel van iedere ondernemer zou moeten zijn om hun positieve invloed te vergroten. Wij interviewden “influencers” van wereldniveau zodat ondernemers gratis van ze kunnen leren.”

Lenka vertelt: “Ik heb veel tegenslagen gekend. Mijn ex-man zit opgesloten in de gevangenis en in 2016 had ik een zware burn-out. Toch weet ik dat mijn leven een sprookje is en na mijn burn-out werken we iedere dag aan ons droombestaan. Ons doel met de podcast is om mensen te inspireren hetzelfde te doen, want je leeft tenslotte maar één keer en alles is mogelijk. Wij interviewden grote spelers zoals ’s werelds beste platformverkoper, ‘s werelds #1 executive coach, de mindset coach van Hollywood’s wereldsterren en vele anderen. De podcast is ontworpen om te beluisteren in de auto of tijdens het sporten. Het kost dus geen geld en geen tijd, ideaal voor drukke ondernemers.

Het echtpaar (30 en 33 jaar) richtte samen coaching- en consultingorganisatie Earn More Work Less op in Broek op Langedijk. Zij begonnen in februari 2017 en binnen 1,5 jaar hebben zij cliënten over de hele wereld, inclusief Fortune-500 bedrijven, een grote universiteit, en kleine ondernemers. Lenka en Alexander spraken onlangs zelfs op een Zuid-Afrikaanse conferentie voor 1800 ondernemers. Het geheim van hun razendsnelle groei? Goede coaching. “Een coach is iemand die je jouw doelen sneller helpt bereiken. Iemand die het zelf al eens gedaan heeft, die je helderheid geeft en je aansprakelijk houdt. Het is alsof je de antwoorden voor je eindexamen hebt,” aldus Lenka Keehnen.

Alexander: “Wij zijn productiviteitsexperts dus we zoeken steeds naar de snelste weg om onze doelen te bereiken, met minimale moeite. Ons eerste product was de cursus “How to Work Stress-Free” en sindsdien was het één grote rollercoaster.” Tot vandaag bereikten zij dat zij in hun droomhuis wonen met hun drie poezen. Zij reizen de wereld over en doen zaken waar ze willen, wanneer ze willen en met wie ze willen. In de toekomst willen ze onder andere een kasteel, een school en een kattenasiel bouwen.

Het Keehnen stel bewijst dat het mogelijk is: getrouwd én zakenpartners. Lenka is een visionair met hoge emotionele intelligentie, en Alexander blinkt uit in logica en systemen. Hun missie is om persoonlijke coaching beschikbaar te maken voor iedere persoon die wil groeien. Traditioneel onderwijs is vooral gericht op theorie, terwijl écht leren in de praktijk gebeurt. Iedere atleet en ieder sportteam herkende dit reeds decennia geleden, terwijl de zakenwereld er nu pas langzaam achter begint te komen hoe krachtig coaching is.

“The Influential Executive” podcast is vanaf 3 juli beschikbaar op Anchor, iTunes, Google Podcast en de meeste overige podcast platforms. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.earnmoreworkless.com/podcast om overal van op de hoogte te blijven.