SINT PANCRAS - Zwembad de Bever bestaat dit jaar alweer 50 jaar en daarom zoeken zij oud bestuursleden, personeel en vrijwilligers. Ben jij degenen die ze zoeken? Of ken jij iemand?

“Op 19 april 1969 werd Zwembad de Bever op een feestelijke manier geopend door burgemeester Kroonenburg, verteld Petra Kaan van Zwembad de Bever. “Dat is dit seizoen alweer 50 jaar geleden. Het hele seizoen staat natuurlijk in het teken van deze mijlpaal wat met de bezoekers en personeel gevierd gaat worden. Wat er allemaal op het programma staat zal stukje bij beetje bekend worden gemaakt. Als kick off willen we mensen uitnodigen die in deze 50 jaar iets hebben betekend voor zwembad de Bever. We zijn dus op zoek naar zo veel mogelijk oud collega's, vrijwilligers en bestuursleden om het feestseizoen met al deze mensen te openen. We hebben al een groot aantal kunnen achterhalen maar willen natuurlijk niemand vergeten.”

Petra doet dan ook een oproep aan iedereen om zo veel mogelijk mensen te vinden. Dus bent u op deze manier betrokken geweest bij zwembad de Bever? Mail dan wie u bent en wat u voor Zwembad de Bever betekend heeft. Of weet u iemand die hoort bij deze groep en zeker niet mag ontbreken? Geef dan de contactgegevens door en meld aan Petra wat deze persoon voor de Bever gedaan heeft.

Help mee om iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan 50 jaar Bever!