ZWAAG - Zelfde bedrijf | zelfde mensen | zelfde kwaliteit en service. Alleen een nieuwe unieke naam, die volledig aansluit bij alle producten. Al bijna 14 jaar is BeKuMax (Matras Op Maat) het vertrouwde adres voor matrassen op maat in de Boot, Caravan en Camper. In de loop der jaren is Matras Op Maat behoorlijk gegroeid. Naast de bekende matrassen op maat, zijn ook bedden- en kussens op maat toegevoegd aan het assortiment.

Na een aantal succesvolle jaren met het bredere assortiment is besloten om vanaf januari 2023 de bedrijfsnaam te veranderen naar BeKuMax "Bedden | Kussens | Matrassen Op Maat". Een naam die weer voor 100% aansluit bij visie van de onderneming: "Bedden, Kussens en Matrassen op maat, die volledig aansluiten bij de persoonlijk wensen van de klant en ten alle tijden met de hoge kwaliteitsstandaard volledig op maat gemaakt worden in iedere gewenste maat en model."

BeKuMax is hiermee, net als voorheen het adres om in eigen atelier: Matrassen en kussens op maat te laten maken voor uw boot, caravan of camper. Ook eventuele stoffeerwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

BeKuMax is gevestigd in Zwaag (Hoorn N-H) waar u (op afspraak) van harte welkom bent voor een persoonlijk advies.
"Kijk voor meer info op www.bekumax.nl