Als je een HR-expert, teamleider of oper bent die zoekt naar het ultieme bedrijfsuitje of teamuitje, weet je als geen ander hoe complex dit kan zijn. Een activiteit vinden die voor iedereen leuk is, past binnen het budget en helpt in de teambuilding is niet zo eenvoudig als vele denken! Maar, we hebben goed nieuws voor je: City Adventures heeft precies wat je nodig hebt!


Dynamische buitenactiviteit – de outdoor Escape Game

De stadsspellen van City Adventures zijn interactieve outdoor escape games die super leuk zijn om met meerdere teams tegen elkaar te spelen. De perfecte mix van teamwork, plezier en avontuur! Of je nu met een groot team komt of een handvol collega's? Het is allemaal mogelijk. Jullie spelen de spellen op jullie eigen mobiel via een speciale app. Dit kan waar en wanneer jullie zelf willen. En het mooiste; jullie zijn niet afhankelijk van een externe begeleider. De citygames van City Adventures zijn namelijk ‘doe-het-zelf’- spellen!

Waarom het Hunted Teamuitje zo leuk is?

Altijd al eens zelf Hunted of Jachtseizoen willen spelen met je team? Boek dan het Hunted bedrijfsuitje en kruip in de huid van crimineel of hunter. 'Hunted' is niet zomaar een spel waarbij je hard moet wegrennen; het is een strategische spel waarbij je als team goed moet samenwerken. Deelnemers worden verdeeld tussen 'criminelen' en 'jagers'. De spanning stijgt als teams proberen elkaar te slim af te zijn. Halverwege het spel, worden de rollen omgedraaid.

Suzan, een eerdere speler, vond The Hunt geweldig: "Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!”

The Hunt speel je vanaf twee teams tegen elkaar. Onlangs speelde een school The Hunt tijdens de introductieweek met 700 leerlingen tegelijk. Geen probleem! Wil je met een grote groep gaan spelen en wil je hier meer informatie over of een offerte aanvragen. Lees dan hier verder: cityadventures.nl/groepen />

Niet ieder team is hetzelfde

City Adventures begrijpt dat niet elk team gelijk is. Daarom hebben ze een scala aan spellen, van 'Escape the City' en 'Sherlock', tot thematische spellen zoals ‘Kolonisten’, 'Wedding Game' en ‘The Hangover Game’. Of je nu in een grote stad bent of een gezellig dorpje, het avontuur roept!

De meest gekozen stadsspellen

City Adventures geeft graag advies bij het organiseren van bedrijfsuitjes, want welk spel past nou bij jouw team of bedrijf en misschien wil je wel een speciaal spelgebied uitkiezen? Hieronder leggen we in het kort uit wat de grootste verschillen zijn per spel:

• The Hunt - Een energieke game gericht op strategie en plezier. Deze speel je met minimaal twee teams tegen elkaar speelt (de criminelen en de hunters).

• Escape the City - Een stadstour waarbij teams samenwerken om uitdagende puzzels op te lossen. De verborgen talenten van de deelnemers komen tijdens het spelen optimaal naar boven komt.

• Sherlock - Een detectivemysterie waar teams een misdaad oplossen. Deze ciytgame heeft een grote diversiteit in vragen en foto opdrachten. Je kunt hier samenwerken met andere teams of natuurlijk elkaar de loef afsteken.

Betaalbare flexibiliteit

Het voordeel van de spellen van City Adventures is hun eenvoudige aanpak via een app. Start wanneer je wilt en laat de app je begeleiden, allemaal voor een vriendelijke prijs, vanaf slechts €9,50 per deelnemer. Hierdoor blijft er ruimte in het budget voor andere activiteiten zoals een lekker diner of gezellig borrel.

Voor iedereen een onvergetelijke belevenis tijdens het spelen van één van de top stadsspellen. Welk team gaat deze spannende strijd winnen? Meer weten? Bezoek de website: cityadventures.nl/bedrijfsuitje />