HEERHUGOWAARD - Afgelopen jaar kwam foodtruck festival HOPPAAA! voor het eerst naar Heerhugowaard. En wat was het een aangenaam feestje. Het was gezellig druk en er heerste een ongedwongen ons kent ons sfeertje. Diverse foodtrucks, bars en kindervermaak komen ook dit jaar weer naar het mooie Heerhugowaard, ben jij erbij?


De leukste hapjes karren op wielen:

Het aanbod bij de rijdende keukens is weer erg divers en is ook per festival anders. Een mix van ingrediënten en een vorkje mee prikken van gerechten die je niet op de hoek van de straat aantreft. Van Italiaanse arancini tot fingerfood mit fingerspitzengefühl. Van Thaie curry’s en wok schotels tot oer Hollandse frietjes en gevulde piepers. Borrelschalen met gamba’s en traditie getrouwe kaas en vlees soorten. De kippedij saté komt van de bbq en de pizza’s uit de op hout gestookte oven. Er zijn BBQ borrelboxen met beefballs en de vriesplaten waar je bestelde ijsje echt een belevenis wordt om naar te kijken! De meeste trucks hebben ook veggie en vegan aanbod. Na het eten afsluiten met een latte macchiato of een gember thee? De barista’s maken deze graag voor je!

Nieuw: De Wijnclub
Je kunt er niet omheen, we hebben een schaftkeet omgetoverd tot een hippe knalrozé Wijnclub. Heerlijke wijnen, speciaal voor en door ons geselecteerd passend bij het food aanbod tref je hier rijkelijk. Van een pinot grigio tot een Prosecco, van een wijn zonder alcohol tot exclusieve Champagne. We geven je tips over wijn & spijs combinaties en je kunt proeven als je twijfelt. Deze wijnclub op wielen is overigens ook te huur voor je verjaardag, bedrijfsfeest of voor je mini festival op locatie.

Zo groen en gastvrij mogelijk:
Je kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis tref je er nog een paar aan in je broekzak waar je nooit meer iets mee kunt….. Bij de HOPPAAA! festivals werken we hier niet mee. De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen of contant betalen. Daarnaast werken wij met de hardcups/festivalglazen. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Cocktails en alle speciaalbieren op de tap:

HOPPAAA! dit jaar zijn bij ons alle speciaalbieren op de tap. Hoe lekker is dat! Naast de bieren zijn er diverse trendy spritzen en kun je ook heerlijke sangria bestellen in een glas of in een pitcher. Heb je liever een cocktail vers voor jouw gemaakt? Dan kun je je melden bij de Cocktailbar, deze reist het hele jaar met ons mee.

Aangename decibellen:

Onze festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. We zijn immers geen dance festival. Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je gewoon elkaar verstaan, wel zo prettig. Uiteraard is muziek sfeer verhogend en daarom hoor je de gehele dag vrolijke achtergrond muziek. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke meezingers uit het Hop 2000 café.

Nog enkele plekken beschikbaar voor foodtrucks:
Heb jij een foodtruck en kom je uit de omgeving van Heerhugowaard? Of heb je een foodconcept wat niet mag ontbreken op dit festival? Neem dan contact op met Evenementen organisatie Bruisend. Wellicht kom jij straks op de deelnemerslijst te staan!

Data en Locatie:
23 t/m 25 juni: Stadspark de Parel
Vrijdag van 15 tot 21, zaterdag en zondag van 12 tot 21 uur.
Toegang = gratis
FB: https://www.facebook.com/FoodtruckfestivalHoppaaa
Insta: https://www.instagram.com/foodtruckfestival_hoppaaa/
Site: www.bruisend.nu
Tel: 06-14733229
Mail: bruisendevenementen@gmail.com