Bewolkt5.6 ℃

Evelien Dekker Massage in Alkmaar

Evelien Dekker Massage

welkom in mijn sport- en wellnessmassagepraktijk
Tegenwoordig vragen we ontzettend veel van ons lichaam. Maar geven we ons lichaam ook iets terug? Neem eens even de tijd voor jezelf en je lijf. Lichamelijke overbelasting kan stress, blessures en pijnklachten veroorzaken. We hebben maar één lichaam en hier moeten we goed voor zorgen!

WIE is Evelien Dekker?
Mijn naam is Evelien en ik ben een energiek en sportief persoon met een opgeruimd karakter. Regelmatig ben ik in de sportschool te vinden waar ik geniet van fitness, spinning, body-pump en body-balance trainingen. Maar het liefst rijd ik heerlijk op mijn mountainbike, buiten door de bossen en de bergen!

WAAROM masseren?
Mijn werk als cliënt-begeleider van mensen met een verstandelijke beperking geeft mij veel voldoening. Maar daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren geschoold als masseuse. Mijn interesse in het menselijk lichaam is altijd groot geweest en het beroep van masseuse trok mij enorm aan. De combinatie met sport was perfect dus begon ik aan de opleiding Sportmasseuse/Sportverzorger. Ik werd steeds enthousiaster en ben daarna aanvullende cursussen en trainingen gaan volgen. Dus…….heb ik van mijn PASSIE mijn beroep kunnen maken!

In de PRAKTIJK:
In mijn praktijk aan huis kunnen particulieren terecht voor diverse massages. Op locatie verzorg ik massages voor bedrijven (o.a. BSB Hoorn in De Goorn). Binnenkort ben ik te vinden in Gezondheidscentrum De Vroonen (Sint Pancras) als sportmasseur voor behandeling en advies.

Neem contact met mij op voor meer informatie en vrijblijvend advies!
Sportieve groet,
Evelien Dekker

Foto's van Evelien Dekker Massage

Evelien Dekker Massage image 1
Evelien Dekker Massage image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Vogezenstraat 28
1827 BX  Alkmaar
Mobiel
06-52667266
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Evelien Dekker Massage. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map