LANGEDIJK - Op vrijdag 8 februari 2019 werd stichting Veldzorg Oosterdel door VVD-statenlid Esther Rommel en VVD-fractievoorzitter Rob Wagenaar in het zonnetje gezet. Dat gebeurde met een smakelijke taart. De bestuursleden van de stichting en de medewerkers van re-integratiebedrijf Argos lieten die zich goed smaken.

De VVD laat jaarlijks rond Valentijnsdag haar waardering blijken aan mensen, bijzondere ondernemers of (vrijwilligers)organisaties uit Noord-Holland. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de gemeenschap binnen hun stad, dorp of buurt.

Dit jaar was stichting Veldzorg Oosterdel door de VVD Langedijk aangemeld voor de actie. Stichting Veldzorg beheert het unieke landschapsreservaat Oosterdel. Dat gebied maakt deel uit van de blauwe loper (waterverbindingen in het HAL-gebied). De Stichting werkt nauw samen met re-integratiebureau AGROS en Zorgtuinderij Oosterheem, een prachtige woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.

De twee taarten waren een welkome en smakelijke verrassing voor alle aanwezigen. Op de foto (v.l.n.r.) Rob Wagenaar, voorzitter Gerrit Arkensteijn, Esther Rommel en penningmeester Theo Steltenpool.