DIJK EN WAARD - Gezocht: vrijwillige energiecoaches voor de gemeente Dijk en Waard. Een energiecoach helpt inwoners bij het energiezuinig maken van hun woning en geeft tips om kosten te besparen. Bent u geïnteresseerd in verduurzamen en helpt u graag mensen om in deze dure tijd energie en geld te besparen? Biedt u graag een helpende hand en vindt u het leuk om advies te geven? Dan bent u de energiecoach die wij zoeken. Heeft u interesse of wilt u graag meer weten? Meld u voor 13 september aan: de opleiding energiecoach start dinsdag 19 september aanstaande.


Voor de functie van vrijwillige energiecoach is het niet nodig om (technische) kennis te hebben over energie. Elke energiecoach wordt opgeleid door Duurzaam Bouwloket, zodat zij inwoners van de gemeente Dijk en Waard perfect kunnen adviseren. U kunt energiecoach worden voor huur- en/of koopwoningen. Een energiecoach voor huurwoningen volgt een training van een dagdeel, een energiecoach voor koopwoningen volgt een training van vier dagdelen. Aan de training zijn voor de energiecoaches geen kosten verbonden. We verwachten wel dat u in ieder geval een jaar inzetbaar bent.

Aan de slag wanneer het u uitkomt
Bent u alleen in de avond beschikbaar? Dat is geen probleem. U kunt uw adviesgesprekken inplannen wanneer het u uitkomt. Energiecoaches worden ondersteund door een professionele coördinator en krijgen deskundigheidsbevordering vanuit Wonen Plus Welzijn.

Aanmelden of meer informatie
Wilt u energiecoach worden of meer informatie hierover? Neem contact op via: dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl of tel. 072 571 71 70 en vraag naar Elisabeth Hoekstra