LANGEDIJK - Vanwege het coronavirus gaan de geplande gesprekken met wethouder Ad Jongenelen in dorpshuis De Geist in Sint Pancras niet door. U kunt op woensdag 20 mei (beeld)bellen met de wethouder. Aanmelden is nodig.


Inwoners die de wethouder willen spreken, kunnen een e-mail met dit verzoek sturen naar het bestuurssecretariaat@gemeentelangedijk.nl onder vermelding van ‘Spreekuur’. Geef daarbij in de e-mail aan over welk onderwerp u met de wethouder wilt praten en op welke manier: telefonisch of via beeldbellen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging voor de afspraak en het tijdstip waarop de wethouder contact met u opneemt.

Wat moet behouden blijven en wat moet beter?
Jongenelen: “Natuurlijk wil ik ook in deze complexe tijd bereikbaar blijven voor de inwoners en het contact met hen zo constructief mogelijk laten verlopen. Ik wil graag horen wat er leeft. Wat willen de inwoners behouden en wat moet in hun ogen beter? Het gaat dan niet om kleine dingen, bij wijze van spreken een losse tegel, maar om zaken die veel inwoners raken, zoals het behoud van het zwembad. Het is zomaar een voorbeeld. Ik spreek de inwoners graag aan de telefoon of achter mijn computer op 20 mei of op een andere datum die we later nog kenbaar maken via de gemeentepagina en social media.”