LANGEDIJK - Vrienden bezoeken met de boot, loungen met uw familie in de achtertuin of gewoon genieten van uw zelf ontworpen huis. Dat kan als u kiest voor een bouwkavel in deelgebied de Straatjes in Westerdel in Zuid-Scharwoude.

Acht nieuwe kavels zijn in de verkoop, waarvan drie aan doorgaand vaarwater. De kavels variëren in oppervlakte van 420 tot 549 m². De kavelprijzen bedragen vanaf € 199.000 v.o.n. Een kantoor- of praktijkruimte aan huis is mogelijk, maar ook een slaapkamer of badkamer op de begane grond. Naast koop is het ook mogelijk een kavel af te nemen in erfpacht. Er zijn volop voorzieningen in de buurt, zoals scholen, een gezondheidscentrum, winkelcentrum Broekerveiling en een kinderdagverblijf.

U kunt zich tot maandag 8 april 15.00 uur inschrijven voor loting bij de notaris. Als u bent ingeloot, verkrijgt u het recht om als eerste een optie te nemen op een kavel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bakker Schoon Makelaardij, tel: 0226-34 34 55 / Leygraaf Makelaars, tel: 072-511 43 18. Of kijk op: www.westerdel-langedijk.nl.