LANGEDIJK - Gemeente Langedijk verzorgt samen met het Duurzaam Bouwloket op woensdag 27 oktober een online informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen voor alle geïnteresseerden Langedijker woningbezitters. Er zijn meerdere voordelen bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Het verlagen van de energierekening, een comfortabelere woning in de zomer en winter en een waardevaste woning zijn enkele voorbeelden.

Voorbeeldwoningen
Duurzaam Bouwloket heeft voorbeeldwoningen doorgelicht en heeft daar maatwerkadviezen voor opgesteld. Deze adviezen zijn ook voor andere woningen bruikbaar. In een maatwerkadvies staat in stappen beschreven hoe het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van een woning verbeterd kan worden. Het geeft ook aan hoeveel euro daarmee bespaard wordt op de energierekening. Tijdens het webinar worden de resultaten van de voorbeeldwoningen gedeeld en toegelicht.

Onafhankelijk advies en live chat
Het webinar wordt gepresenteerd door een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket. Tijdens de presentatie is het mogelijk om vragen te stellen via de live chat. Duurzaam Bouwloket is op een later moment ook telefonisch of per mail bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Aanmelden
Het webinar start om 19.30 uur en duurt maximaal een uur. Alle geïnteresseerde woningbezitters kunnen zich aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/webinar-noord-scharwoude. Geïnteresseerden die op deze avond verhinderd zijn kunnen zich evengoed aanmelden. Zij ontvangen dan later een terugkijklink.