NOORD- EN ZUID-SCHARWOUDE - In september en oktober worden er bewonersbijeenkomsten georganiseerd als onderdeel van dorps- en wijkgericht werken. Dit doet de gemeente Dijk en Waard samen met bibliotheek Kennemerwaard, MET Dijk en Waard, Wonen Plus Welzijn, Actief Sport en Events. De bijeenkomsten zijn erop gericht om te weten wat er leeft en speelt in de dorpen.

Op 30 september en 7 oktober gaan de organisaties samen in gesprek met inwoners en ondernemers. Hun kennis en ideeën zijn bijzonder waardevol, zij weten wat er leeft in hun woon- en werkomgeving. Met de ervaringen die de inwoners en ondernemers delen op de bewonersbijeenkomsten weten de organisaties welke onderwerpen belangrijk zijn en waar aandacht nodig is. Op zaterdag 30 september gaat de bijeenkomst over Noord-Scharwoude. Zaterdag 7 oktober zijn inwoners welkom voor een gesprek over Zuid-Scharwoude. De bijeenkomsten zijn op beide dagen van 14.00 uur tot 17.00 uur in sporthal Geestmerambacht.

Inwoners en ondernemers die naar een van de bijeenkomsten willen komen kunnen zich vooraf aanmelden door een mail te sturen naar h.mars@dijkenwaard.nl of te bellen naar 072-575 5555. Met het aanmelden kunnen ze aangeven naar welke bijeenkomst ze willen komen en met hoeveel mensen ze komen.