In november vragen Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en Hill's Pet Nutrition aandacht voor kanker bij huisdieren.


Kanker bij huisdieren komt helaas veel voor, maar liefst 1 op de 4 honden en 1 op de 5 katten krijgt in hun leven te maken met de diagnose kanker. Samen met u kunnen we huisdieren in Nederland een eerlijke kans geven in de strijd tegen kanker.
Wat kunt u doen?

Maak een afspraak voor de jaarlijkse gezondheidscontrole van je huisdier

Een vroege diagnose is essentieel voor kankerpatiënten. Daarom roepen wij huisdiereigenaren op om minimaal één keer per jaar met hun huisdier naar de dierenarts te gaan voor een gezondheidscontrole.

Met regelmatige controles kunnen ernstige ziekten, zoals kanker, eerder aangepakt worden.

Doneer aan Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Voor gezinnen met een laag inkomen kan de dierenartsrekening een grote financiële zorg zijn. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn helpt om medische zorg voor huisdieren mogelijk te maken wanneer het baasje dit niet kan betalen. Met hulp van donaties kunnen zij nog meer huisdieren een eerlijke kans geven in de strijd tegen kanker. Hill's Pet Nutrition steunt Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en hoopt dat veel mensen hetzelfde zullen doen.

Doneer in de maand november en verdien een lintje!

Iedereen die in de maand november doneert, krijgt als dank een Pet Cancer Awareness lintje thuisgestuurd. Alle donaties die met Pet Cancer Awareness maand worden opgehaald zullen door de stichting worden gebruikt voor het helpen van dieren met kanker.

Doneren kan via de link https://www.geef.nl/nl/actie/pet-cancer-awareness-month/

of scan de QR-code met je mobiele telefoon.