AMELAND - Waarom weer naar Ameland? Omdat uit de ontvangen evaluaties steeds weer blijkt dat onze gasten deze reis als ZEER GOED waarderen. Daarom gaan we óók in 2023 weer met een groep naar ‘ons’ waddeneiland. Voor de 7e editie van ‘Summercamp Ameland’!

Het programma zal in grote lijnen overeen komen met onze eerdere jaren.

De eigen bijdrage zal iets hoger zijn dan eerdere jaren, maar dan is dat wel inclusief álle maaltijden die wij organiseren. We moeten wel nog een voorbehoud maken ten aanzien van de eigen bijdrage omdat die afhankelijk is van de support die we hebben aangevraagd bij enkele fondsen.

In de bijdrage is begrepen:

– (voor zover beschikbaar) vervoer van Topsport for Life vanaf Eindhoven of vanaf de verzamelplaats in Hilversum
– transfer met veerboot (eventueel inclusief eigen auto) naar en van het eiland
– verblijf in luxe 1- of 2 persoonskamer in Groepshotel De Oranjerie inclusief handdoek- en lakenpakket (eventueel voor gasten in rolstoel aangepaste kamer of appartement)
– alle noodzakelijke zorgmaterialen, zoals hoog-/laagbed, relaxstoel, po-/douchestoel etc.
– álle maaltijden inclusief drankjes die we op Ameland in het groepshotel gebruiken of elders organiseren
– persoonlijke hulp en zorg door onze vrijwillige zorgprofessionals
– (electrische) fietsen / duofiets / platformfiets / tandem
– door ons georganiseerde excursies

Ben je nog niet eerder meegeweest? Kijk dan eens naar onze film ‘Happy op Ameland’ over onze reis naar Ameland in 2021: https://youtu.be/vr7tX1Jjkbw

Heb je interesse om mee te gaan? Meld je dan al aan zodat jouw plek is gegarandeerd. Er zijn ook slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Geef dit dan alsjeblieft liefst zo gauw mogelijk, maar graag UITERLIJK 1-7-2023, aan ons door. Indien er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zijn, kun je eventueel op de reservelijst komen voor het geval iemand zich alsnog wil afmelden. Indien je je ná 15-7-2023 afmeldt, ben je in principe de volledige reissom van €375 p.p. verschuldigd, tenzij er gasten op de reservelijst staan die jouw plek kunnen innemen. Het is daarom altijd verstandig om een reis-en annuleringsverzekering af te sluiten.

Kijk voor meer info op: https://topsportforlife.nl/event/summercamp-ameland-4-9-t-m-8-9-2023/