NOORD-SCHARWOUDE - Sinds enkele maanden heeft Bakker Schoon Makelaardij uit Noord-Scharwoude alle activiteiten van Makelaardij Wouters Slijkerman uit Heerhugowaard overgenomen. Vooral de uitstekende marktkennis en het brede zakelijke- en particuliere netwerk in Heerhugowaard van makelaar Peter Slijkerman zijn een mooie aanvulling op de specialiteiten van Bakker Schoon Makelaardij.

Voor u als klant verandert er niets. De laagdrempeligheid, no nonsens mentaliteit, de werkwijze kortom de totale dienstverlening blijft op het vertrouwde hoge niveau van voor de overname. Door de vergroting van het team profiteert u wel van een betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit bij het inplannen van onder andere bezichtigingen en taxaties.

De huidige situatie in de huizenmarkt is niet makkelijk. Aan de ene kant zijn torenhoge verwachtingen van verkopers terwijl aan de andere zijde de mogelijkheden van kopers tot het plafond opgerekt worden. Des te belangrijk is de rol van de makelaar, zowel bij verkoop als aankoop, om de klanten te begeleiden en te wijzen op mogelijkheden en risico’s behorende bij de betreffende woonwensen.

Bakker Schoon Makelaardij is één van de grotere makelaarskantoren uit de regio. Naast de verkoop en aankoop van bestaande bouw (woningen en bedrijfspanden), is Bakker Schoon Makelaardij het verkoopkantoor van veel projectontwikkelaars en investeerders die actief zijn in de realisatie nieuwbouwprojecten. Voorbeelden van huidige of toekomstige ontwikkelingen zijn te vinden op de website.

Bakker Schoon Makelaardij is een solide en actief kantoor. De klanten waarderen de dienstverlening dan ook met een prachtig cijfer.

Dorpsstraat 573 | 1723 HB Noord-Scharwoude (0226) 343455 info@bakkerschoon.nl.

Kijk voor meer informatie op www.bakkerschoon.nl