ALKMAAR - Stichting Sport-Z organiseert deze Herfstvakantie het creatieve en sportieve dagprogramma VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum. Op vrijdag 22 oktober kunnen kinderen van 6 t/m 9 jaar, die een GGZ-indicatie hebben, meedoen met het programma in sportcomplex De Meent, onder professionele begeleiding. Aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiefun.

Het creatieve en sportieve programma van VakantieFUN is speciaal gericht op kinderen van 6 tot en met 9 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod en een GGZ-indicatie hebben. Stichting Sport-Z is de afgelopen jaren met succes deze uitdaging aangegaan om kinderen een mooi programma te bieden. Ook dit jaar staan er weer leuke sporten en creatieve activiteiten op het programma. Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier. VakantieFUN vindt plaats op vrijdag 22 oktober van 10.00-16.00 uur.

Meedoen

Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind aanmelden voor VakantieFUN via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos.

Voor vragen over VakantieFUN kunt u contact opnemen met Thomas Botman, via 06-25326288 of t.botman@sport-z.org.