ALKMAAR - Trouwbeurs Alkmaar is inmiddels een begrip in Alkmaar. Met zo’n 450 bezoekers per jaar een inspiratie evenement voor verliefde koppels uit de regio met trouwplannen. “Na uitgebreid overleg met onze partners Gemeente Alkmaar en het AFAS (AZ) stadion hebben wij als organisatie besloten om de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar te verplaatsen naar Zondag 30 januari 2022”, vertelt Thessa Dudink-Latupeirissa, organisator en eigenaresse van organisatiebureau &JOY.


“Veel bruidsparen hebben de afgelopen twee trouwseizoenen hun bruiloft moeten verplaatsen, annuleren of aangepast moeten vieren. Ook de ondernemers in de trouwbranche hebben afgelopen twee trouwseizoenen niet of nauwelijks gedraaid. Daarom keek iedereen extra uit naar deze editie van Trouwbeurs Alkmaar begin september. Helaas helpen de huidige verlengde maatregelen voor een evenement met vergunningsverplichting niet mee. Wij hopen dan ook dat het de komende periode alleen maar beter zal worden. Wij blikken optimistisch vooruit en kijken er naar uit om ons feelgood inspiratieplein voor toekomstige bruidsparen op een ‘normale’ manier te organiseren.”

“Alle bezoekers die al een ticket hebben gekocht ontvangen automatisch een ticket voor de nieuwe datum. De deelnemende Trouwexperts krijgen uiteraard een standplaats toegewezen. Ben je verhinderd? Neem dan contact op met de organisatie. Wij zorgen voor een passende oplossing. De ticketverkoop voor de nieuwe datum is geopend en de kaarten zijn beschikbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/Trouwbeurs072”, aldus weddingprofessional Thessa Dudink-Latupeirissa.