HEERHUGOWAARD/BROEK OP LANGEDIJK - Vroeger bracht haar opa als tuinder kolen en aardappelen met zijn schuit door de veiling. Nu brengt Monique Olie, eigenaar van counsellingpraktijk Learn2beyou en gescheiden moeder uit Heerhugowaard haar debuut: Survivalgids voor gescheiden moeders naar Museum de Broekerveiling. Op 27 juni om 13.00 uur vaart op traditionele wijze een schuit met boeken de oude afmijnzaal binnen en presenteert Monique haar boek. Hierna gaan de aanwezigen het spel van het veilen zelf ervaren. Monique wil haar tips met zoveel mogelijk mensen delen, daarom is er ruimte voor een aantal geïnteresseerden om plaats te nemen in de veilingbanken en het spektakel waar te nemen. Wil je hier bij zijn, stuur dan een e-mail naar info@learn2beyou.nl.

Over het boek

Survivalgids voor gescheiden moeders is een luchtig geschreven en praktisch handboek waarin de moeder zich herkent. In 100 dagen creëert de lezer overzicht, wordt zij zich bewust van wie ze wil zijn in deze nieuwe fase van haar leven en weet ze hoe ze plezier kan maken met haar kinderen in deze pittige tijd.

“Ik wilde een praktisch boek schrijven waar je direct mee aan de slag kunt zonder hele hoofdstukken te moeten doorlezen,” aldus de auteur. De cover illustreert een zorgzame moeder die haar kinderen wegleidt uit de jungle en met hen naar het licht loopt.

Over de auteur

Monique Olie is een gescheiden moeder en heeft twee kinderen. Als ervaringsdeskundige heeft Monique de klappen van een scheiding ervaren. Angst voor het onbekende, het verlies van vrienden, de onduidelijkheid over wat er allemaal geregeld dient te worden, het gebrek aan energie, faal- en schuldgevoelens als moeder, het is allemaal voorbijgekomen. In deze periode kwam haar kennis over mindset, mindfulness en het vertrouwen in het Hogere goed van pas. Het was de reden waarom ze besloot dit praktische en luchtige handboek te schrijven voor gescheiden moeders. Naast haar boek deelt zij haar kennis via 1 op 1 coaching, haar online leeromgeving en op sociale media. Voor meer informatie over het boek of Monique Olie kijk op www.learn2beyou.nl