De meeste bedrijven in de regio kennen dit reclamebedrijf van de autobelettering en buitenreclame.
Sinds enkele jaren is De Jong Reclame dealer van het Zweedse A-merk Expolinc. Dit bedrijf levert een breed assortiment aan presentiewanden, Roll-Up banners, balies en brochuredisplays. Remy de Jong heeft voor Expolinc gekozen omdat dit merk oplossingen levert met de hoogste kwaliteit en met levenslange garantie. Daarnaast biedt Expolinc ook de mogelijkheid om je echt op een onderscheidende manier te presenteren.

De ontwikkelingen die Expolinc ziet is dat bedrijven zich steeds vaker op beurzen presenteren
met een kleinere stand en dat zij steeds verder weg gaan, ook naar het buitenland.
Voor grote stands wordt dan vaak een standbouwer ingeschakeld. Zo’n type stand is niet zelf te bouwen en is een eenmalige kostenpost.

Het concept dat Expolinc biedt, is dat de klant een investering doet in een eigen stand, die meerdere jaren gebruikt en deze inzet op diverse vormen en formaten. Door het grote gebruiksgemak kan de klant de opbouw eenvoudig zelf verzorgen. Door de gestegen kosten in de standbouw zien we nu dat de investering voor een stand die vaker kan worden ingezet, net zo hoog is als eenmalige standbouw.

Voorbeeldstands zijn te bezichtigen in de grote showroom van de importeur in Barneveld.
Ook bezoekt De Jong Reclame samen met de importeur klanten om hun wensen en de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie? Bel De Jong Reclame via 072 566 92 23 of bezoek de Expolinc pagina op https://www.reclame-dejong.nl/producten/beurs-en-presentatie/