SINT PANCRAS - Op zondag 6 oktober van 14:00-16:00 uur worden de dieren van Kinderboerderij Jong Leven in het zonnetje gezet en extra verwend. Iedereen, groot en klein, is van harte welkom om dit feest mee te vieren.

‘Ook dit jaar maken we er een gezellige middag van’, begint Yde Bouma, al ruim 25 jaar voorzitter van de kinderboerderij, zijn verhaal. ‘Zo organiseren we een aantal leuke activiteiten voor onze bezoekers. Er kan een ritje worden gemaakt met paard en wagen, de kinderen kunnen pony rijden, er zijn verschillende spelletjes en er kan worden geknutseld. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het verwennen van de dieren. Alle bezoekers mogen iets lekkers voor ze meenemen, denk bijvoorbeeld aan sla, wortels, appels enzovoort. Traditiegetrouw dekken we dan de tafel met al deze lekkernijen en laten daarna alle dieren genieten van deze maaltijd, een prachtig gezicht!’

Wil je dit tafereel live aanschouwen? Iedereen is op zondag 6 oktober van 14:00-16:00 uur van harte uitgenodigd aan het Janspad 2 in Sint Pancras.