SINT PANCRAS - De zomervakantie zit er weer op en langzaam gaan we de nazomer in. Na een top seizoen met veel gezellige bezoekers, activiteiten en prachtig weer komt het buitenzwemseizoen langzaam weer tot een eind. Maar niet voordat er nog een paar feestjes worden gevierd, waaronder BeverPop!


Deze zomervakantie bleef het zonnetje maar schijnen en dat bracht veel gezellige zwemmers naar de Bever. Halverwege de vakantie mocht het zwembad zelfs de 40.000ste bezoeker ontvangen! Ook zijn er dit jaar weer veel activiteiten geweest: Theateravonden, Sportdagen, de afsluiting van de Langedijker Sportweek en voor het eerst weer de Zwem4daagse waar ruim 100 zwemmers aan meededen!

Komende week is de laatste week dat je kunt zwemmen bij de Bever maar daaromheen is er nog veel te doen bij het zwembad.

In samenwerking met de Nazomerfeesten zijn er een aantal activiteiten op het terrein en organiseert de Bever op 7 september van 14.00 tot 17.00 de Nazomerpretmiddag: een gezellige middag met allerlei spelletjes waar iedereen aan mee kan doen.

Op zondag 11 september wordt de laatste zwemdag gevierd met een Opblaasbeestenfeest. Tussen 12.00 en 15.00 zijn er leuke spelletjes, een stormbaan en een opblaasbeesten parade. Zwemmers kunnen hun gekste opblaas flamingo, krokodil of dinosaurus meenemen en maken kans op een leuke prijs. Tussen 11.00 en 17.30 kan er ook nog banen worden gezwommen.

Maandag 12 september is de beurt aan de hondjes tijdens het Hondenzwemmen! Van 18.00 tot 18.30 mogen alle viervoeters samen met hun baasjes komen zwemmen. Ook als je niet van zwemmen houdt is kijken heel leuk. Na afloop is er voor alle hondjes een goedgevulde doggy bag van Pet’s Place Heerhugowaard.

Tot slot wordt het seizoen op zaterdag 17 september echt afgesloten met het eerste echte festival bij Zwembad de Bever: BeverPop! Van 16.00 tot 22.30 kan iedereen komen genieten van lokale bandjes, een hapje en een drankje. Ook voor kinderen zijn er allerlei leuke dingen te doen. De line up bestaat uit: Jong Talent van Popschool Your Song, JUS Live Music, Jozèn, Daan en Mel en de afsluiter DJ Jens. Iedereen is welkom om te komen en de toegang is gratis.

De laatste week is de Bever op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 en in het weekend van 11.00 – 17.30. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen vroege vogels ook banenzwemmen tussen 7.00 en 9.00.

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of op onze social media kanalen!

Facebook: https://www.facebook.com/ZwembaddeBever/

Instagram: @zwembaddebever