HEERHUGOWAARD - De bewoners van woonzorgcentrum Zuyder Waert in Heerhugowaard worden deze Paasdagen nadrukkelijk in de watten gelegd tijdens deze moeilijke tijden. Nadat men afgelopen week al verrast werd door de komst van mooie plantjes en een draaiorgel voor de deur daar werd men op 1e Paasdag verwend met overheerlijke ijstaarten van Gelateria Elisa.


Elisa Sisti van de gelijknamige ijsslaon kwam de ijstaarten hoogstpersoonlijk samen met haar vader brengen. 'Ik vond gewoon dat ik iets moest doen in deze moeilijke tijden en het eerste wat bij mij opkwam waren de ouderen en de hardwerkende mensen in de zorg. Als er toch iemand een hart onder de riem verdiend zijn zij dat wel', aldus de Heerhugowaardse onderneemster.

Elisa stond zondagmiddag dan ook met drie dozen met twintig overheerlijke zelfgemaakte ijstaarten voor de deur bij Zuyder Waert. 'Er zit heel wat uurtjes werk in, maar dat is het dubbel en dwars waard. Deze mensen horen ook te genieten tijdens de Paasdagen dus daar hoort ook iets lekkers bij.' Bij het centrum werden de taarten dan ook dankbaar in ontvangst genomen.

Overigens is Gelateria Elisa aan de Middenweg in Heerhugowaard uiteraard het gehele weekend geopend (van tot 13.00 uur tot 20.30 uur) voor zowel afhalen als bezorgen en heeft men een ruime keuze uit diverse smaken. Kijk op de Facebookpagina voor meer info of bestel via 06-48186851