SINT PANCRAS - In het eerste weekend van maart brengt de Protestantse Gemeente te Sint Pancras de musical “Met de Groeten van Paulus” op de planken. De musical vertelt het verhaal van de Bijbelse figuur Paulus, maar ook van het reclamebureau M&ID.

Ruim een jaar repeteerde een grote groep toneelspelers, zangers en orkestleden voor de musical “Met de Groeten van Paulus”. Op 1, 2 en 3 maart wordt de voorstelling opgevoerd, in totaal vier keer. De musical wordt geregisseerd door Willem van Doorn en Riet Hart, dirigent van koor en orkest is Bert Rootmensen.

De musical vertelt het verhaal van de Bijbelse figuur Paulus en het reclamebureau M&ID. De landelijke Protestantse Kerk heeft dit bureau de opdracht gegeven om een reclamecampagne te ontwikkelen om Paulus weer op de kaart te zetten. De medewerkers van het reclamebureau verdiepen zich in de figuur Paulus en de betekenis van zijn woorden voor hier en nu. Wie zit er nú nog op Paulus te wachten?

Bijzondere momenten uit het leven van Paulus komen aan bod en thema’s als man-vrouwverhouding, vrijmoedigheid, rechtvaardigheid, vrijheid en liefde worden belicht. Thema’s die Paulus heeft uitgedragen en nu nog steeds actueel zijn. In deze musical raakt het heden het verleden. Men gaat verder op de weg die Paulus ook gegaan is: de weg van Jezus de Messias, de weg van geloof, hoop en liefde. Dat zijn woorden van Paulus en ook de laatste woorden van het slotlied.

Kaarten kosten €10,00 (voor kinderen €7,50) en zijn te koop via https://pgsp.nl/index.php/musical.html of musicalpaulus@pgsp.nl

Er is vrije zitplaatskeuze. Men verzoekt de bezoekers zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. In de zaal zijn er muntjes te koop om in de pauze en na afloop een drankje te kopen.

Datum/plaats
Data: Vrijdagavond 1 maart 2019 om 20.00 uur, zaterdagmiddag 2 maart 2019 om 14.30 uur, zaterdagavond 2 maart 2019 om 20.00 uur en zondagmiddag 3 maart 2019 om 14.30 uur
Aanvang: De zaal gaat een half uur voorafgaand aan de voorstelling open.
Locatie: Kerkelijk Centrum de Regenboog
Adres: Bovenweg 91, Sint Pancras
Website: www.pgsp.nl
Facebook: https://www.facebook.com/MusicalPaulusSintPancras/