BROEK OP LANGEDIJK - Sinds de start in 1880 vertrekken de mannen van Stins & Vijn elke ochtend vroeg uit Broek op Langedijk om hun bloemen en planten op diverse markten in Nederland aan de man te brengen. Maar ook in het eigen dorp kan men op zaterdag bij Stins & Vijn terecht voor de grootste keuze aan kamer- en tuinplanten. Op het eigen terrein aan de Grotendorst 6 in Broek op Langedijk zijn iedere zaterdag talloze planten tegen zeer voordelige prijzen te verkrijgen.


In mei 2019 opende de plantjesmarkt van Langedijk haar deuren voor het grote publiek. Van groene kamerplant tot de sierlijkste tuinplant: bij de plantjesmarkt van Langedijk is de keuze werkelijke reuze. Van ver voorbij de grenzen van de eigen omgeving weten de mensen de plantjesmarkt goed te vinden. Als een echt familiebedrijf is er dan ook iedere zaterdag sprake van een “gezellige drukte”. De planten staan overzichtelijk opgesteld en iedere klant wordt vriendelijk geholpen. En met parkeergelegenheid direct voor de deur is het niet alleen gezellig, maar ook nog eens gemakkelijk winkelen!

De plantjesmarkt van Langedijk is iedere zaterdag geopend van 09.00u tot 17.00u en te vinden aan de Grotendorst 6 in Broek op Langedijk. Houd ook de facebookpagina (facebook.com/stinsvijn) in de gaten voor leuke acties en een overzicht van het actuele aanbod.