ZUID-SCHARWOUDE - Wil jij tips over beter slapen? Kom dan op zaterdag 10 februari naar de bibliotheek in Langedijk. Mariska Mooren en Mieke Beemsterboer van Zorgwaard praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie en leefstijlcoaching geven te tips om je nachtrust te verbeteren.


Verbeter je slaap!

Een goede nachtrust is de basis voor een gezond en energiek leven. Je slaap heeft invloed op je imuunsysteem, je stemming, concentratievermogen en gewicht. Informatie over het effect van goed slapen én tips om je slaap te verbeteren staan deze bijeenkomst centraal. Zet de eerste stap naar een vitaler leven.

Aanmelden

Wil je meer weten over Verbeter je slaap!? Je bent van harte welkom op zaterdag 10 februari in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De bijeenkomst is van 11.00 – 12.00 uur.

Health Podium

Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in het voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.