LANGEDIJK - Op 6 en 7 september a.s. vindt op De Broekerwerf een uniek evenement plaats,georganiseerd door Stichting Team Langedijk in samenwerking met De Geus Sports & Events: de 24-uur van Langedijk.

We halen dit fameuze autorace evenement van Le Mans naar Broek op Langedijk en vervangen de snelle bolides door spinfietsen die een etmaal lang bemand worden.

Wat gaan we doen?
We trappen feestelijk af met een benefietdiner en een veiling op vrijdag 6 september op de Broekerwerf. Aansluitend wordt de 24-uur spinning sponsormarathon officieel gestart.We spinnen 24 uur lang met twee gezamenlijke doelen: geld ophalen voor kanker gerelateerde stichtingen én geld ophalen voor diverse verenigingen en/of andere maatschappelijke organisaties.Daarnaast is er de mogelijkheid om verenigingen uitgebreid in beeld te brengen en zo meer aandacht te krijgen. Tijdens de 24-uur vinden er diverse activiteiten plaats, zijn er hapjes, drankjes en gezellige muziek. Uiteraard sluiten we dit event feestelijk af op 7 september.

Financiële impuls voor jou vereniging
Elke vereniging krijgt de kans om een of meerdere spinningfietsen te bemannen voor sponsoring. Deze fiets moet elk uur gedurende 24 uur bemand zijn. Elke fietser laat zich sponsoren voor € 2,- per minuut door kennissen, vrienden, sponsoren of andere gegadigden.De opbrengst van de sponsoring komt 50% ten goede aan de vereniging die het geld ophaalt,50% van de opbrengsten is voor de organisatie van het evenement. Team Langedijk doneert dit bedrag aan kleinere en grotere kanker gerelateerde stichtingen (zoals de Kanjerketting, 't Praethuys en Hospice Schagen/Alkmaar en de Roparun).Dit betekent concreet minimaal € 1.440,- extra inkomsten voor de clubkas van de deelnemende verenigingen en een groot publiek om uw vereniging in de kijker te zetten en nieuwe leden te werven.

Hoe kunt u meedoen?
Wij hopen dat wij u warm hebben gemaakt om met uw vereniging te gaan deelnemen. Om u verder te enthousiasmeren en om u meer informatie te geven nodigen we u van harte uit voor de eerste informatieavond. Deze vindt plaats op 8 mei, om 20.00 op de Broekerwerf, Dijk 10 te Broek op Langedijk.Meldt u zich hiervoor aan, of claim direct één of meerdere fietsen via:info@teamlangedijk.nl voor vragen kunt u contact opnemen met Paul Bijvoet 06-15077395