SINT PANCRAS - Na het smakelijke succes van voorgaande jaren organiseert Zwembad de Bever ook dit jaar weer Heel Sint Pancras Bakt. Een heerlijk én gezellig evenement voor jong en oud. Waarbij zoetigheid centraal staat. Zwembad de Bever is dit jaar 50 geworden. Daarom is het thema dit jaar: Verjaardagsfeestje!

Op 15 mei vindt het bakspektakel bij Zwembad de Bever plaats. Cupcake versierders, hobby bakkers, professionele taartenbakkers: iedereen mag meedoen. Opgeven kan aan de kassa van de Bever. Deelnemers bakken thuis iets lekkers en kunnen dan hun creatie tot uiterlijk 15.00 uur inleveren. Om 15.30 worden de creaties beoordeeld door een vakjury van Bakkerij Beerse. Er zijn meerdere categorieën, dus er mag van alles worden gemaakt. Taarten, koekjes, cake, noem maar op! Creativiteit wordt beloond en de winnaars gaan naar huis met een leuke prijs. Na de beoordeling van de lekkernijen begint het feest pas écht, dan mag er namelijk geproefd worden!

Heb jij zin in deze zoete uitdaging? Haal dan je deegroller tevoorschijn en schrijf je in voor Heel Sint Pancras Bakt! Ben je zelf niet zo’n bakker? Kom dan gezellig proeven.