LANGEDIJK - Op zondagmiddag 3 november staat Langedijk weer in het teken van de lekkerste amuses geserveerd door een selectie van zeven restaurants. Zowel inwoners van Langedijk als enthousiaste liefhebbers van eten en drinken uit de wijde omgeving zullen aan dit evenement deelnemen.

De Amusetour Langedijk wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. De herfsteditie vindt plaats op zondagmiddag 3 november 2019 van 12.00 tot 17.00 uur. De deelnemende restaurants zijn: Grand Café MarktZicht, Restaurant BROEQ, Museum BroekerVeiling, Kolenist Bar & Grill, De Roode Leeuw, Restaurant De Burg en Restaurant De Buizerd. De koks van deze restaurants zijn al druk bezig met de voorbereidingen om de lekkerste amuse van Langedijk te kunnen serveren.

De route van en naar de deelnemende restaurants is aangepast ten opzichte van de lente editie. Hierdoor zijn de afstanden tussen de restaurants minder ver en beter geschikt om ook te voet af te leggen.

Amusetour Nederland organiseert al sinds 2006 in meer dan 20 steden rondwandelingen langs de beste restaurants. Bij ieder restaurant wordt een amuse (een amuse is een klein gerechtje) geserveerd. Daarnaast bieden alle deelnemende restaurants een bijpassend glas wijn. Zo wordt een prachtige tocht door een stad of dorp aangenaam afgewisseld met een hapje en drankje! “We hebben ondertussen al duizenden Amusanten, zoals wij onze fans van de Amusetour noemen”, aldus Michiel Beemster van Amusetour Nederland. “Sommigen van hen reizen het hele land door om alle Amusetours te volgen!”

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, kaarten zijn alleen te koop in de voorverkoop via www.amusetour.nl.